•

Flash B1

za 9 sep: Flamingo's (M) B1 - Flash B1 (6 - 2)

vandaag speelden we uit tegen de Flamingo's. Toen we op het veld kwamen gingen we inspelen begon het te regenen, maar we gingen gewoon door met straf worpen en vrije worpen nemen. Aan het begin van de wedstrijd scoorden de Flamingo's al vrij snel 2-0. Na het wisselen van positie en veld scoorde Ilvy een mooie doorloop en was de stand: 2-1. Aan het einde van de eerste helft scoorden de Flamingo's er nog een paar. Dat bracht de stand tot 4-1. Na de rust scoorden de flamingo's nog een keer, toen was de stand 5-1. Maar Evi maakte een mooie doorloop waardoor Flash op de stand van 5-2 kwam. In de laatste minuten lukten het de Flamingo's om de eindstand nog tot 6-2 te brengen. Helaas hadden we verloren, maar het was zeker geen slechte wedstrijd!