•

Flash 2

zo 4 feb: Flash 2 - Odisco 3 (10 - 7)

Vandaag de zondag, Anouk jarig en de sterspeelster met een kater! We moesten even inkomen maar daarna was het al snel 2-0 voor Flash met doelpunten van Merle en Simone. Odisco scoorde al snel daarna de 2-1. Linda maakte met een strafworp de 3-1. Jij mag de strafworpen blijven nemen Linda! Kort schotje van Anneriek maakte de 4-1 voor Flash. Odisco wist nog een doelpuntje te scoren. Snel daarna zorgde Fleur en Simone voor de 7-2 voorsprong met deze stand gingen we de rust in. Odisco begon de 2e helft sterker en maakte meteen de 7-3. Jolijn met een afstandschot de 8-3. Odisco wist nog terug te komen en maakte de stand op 8-5. Robin en Jolijn maakte nog een mooi schot en zorgde voor de 10-5. Laatste paar minuten waren erg zwaar, en hebben er helaas nog 2 doorgelaten. Maar de winst is weer binnen! Op naar de volgende wedstrijd!