•

Flash 1

zo 13 sep: DOT (V) 1 - Flash 1 (6 - 12)

Dot 1 - Flash 1
Na een lange rit langs het kanaal kwamen we aan in het zonnige Vlierden. We begonnen fel aan de wedstrijd en we stonden al snel voor met 0-4 door 2 keer Fleur en 2 keer Maaike. Dot wist nog te scoren voor de rust en maakte de 1-4. Na de rust liepen we verder uit en toen scoorden Fleur en 2 keer Simone. Waardoor we op 1-7 voor stonden. Daarna wist Dot nog te scoren uit een vrijeworp, 2-7. We reageerden daar meteen op met een doelpunt van Marissa en Demi, 2-9. Daarna scoorde Dot weer met 3-9. Fleur maakte nog een mooie doorloopbal waardoor het 3-10 werd. Dot kreeg kansen en maakte de 4-10. Beide kanten wisten nog 2 keer te scoren. 6-12 door Merle en Demi. Dat was ook gelijk de eindstand. Bedankt publiek voor het kijken. We hebben verdiend gewonnen en de punten gaan mee naar Den Dungen!