•

Flash 1

zo 12 sep: Merselo 1 - Flash 1

Na 1,5 jaar is de competitie eindelijk weer begonnen en speelden we vandaag onze eerste wedstrijd tegen Merselo. De tegenstanders gaven vanaf moment één geen vang weg waardoor we even moesten schakelen. Dit ging erg goed en we liepen al snel uit naar 0-6 door afstandschoten van Maaike (3x), Romy, Demi en Marissa. Ook Merselo wist te scoren met een kort schot, 1-6. Fleur vond dit een goed idee en besloot ook een kort schot te scoren, 1-7. Nog een paar minuten voor de rust maakte Merselo een doorloopbal waardoor de ruststand 2-7 was. Na de rust gingen we vol goede moed door en kwamen we al snel op 2-9 door afstandschoten van Nicole en Fleur. Ook Merselo wist te scoren met een afstandschot, 3-9. Na een welverdiende strafworp van Nicole en een kort schotje van Maaike liepen we uit naar 3-11. Met deze voorsprong konden we het spel mooi uitspelen. Toch wist Merselo nog 2 keer te scoren en maakte Marissa het af met een mooi afstandschot. Eindstand 5-12. Goed begin van de competitie meiden!