•

Flash 1

zo 19 sep: Flash 1 - DES (V) 1 (13 - 10)

Op deze zonnige zondag speelden we onze tweede wedstrijd thuis tegen DES. We begonnen de wedstrijd fel en Nicole wist in de eerste minuut al een doorloopbal te scoren, 1-0. DES reageerde hier vrij direct op waardoor we achter stonden met 1–2. Het was een pittige start maar toch wisten we ons te herpakken door twee doorloopballen van Merle en Romy (3-2). DES had een goed schot en maakte hiermee de gelijkmaker, 3-3. Gelukkig konden we verder uitlopen naar 6-3 door Demi, Fleur en Nicole. Voor de rust kreeg DES nog een strafworp die ze goed benutte. Ruststand 6-4. Na de rust liepen we mooi uit met verschillende doelpunten van Fleur (2x) en Maaike. DES kwam toch weer een stapje dichterbij met een afstandschot en een vrije worp, 9-6. Hierna vielen de doelpunten aan beide kanten maar gelukkig wisten we de voorsprong te behouden door Fleur (2x) en Maaike (2x). Eindstand 13-10. ⚽️