•

Flash 1

zo 3 okt: Roka 1 - Flash 1

Waar vorige week de zon nog lekker scheen, was het vandaag maar een grauwe regenachtige zondag. We speelden vandaag tegen Roka uit Beesel. Niet bepaald om de hoek maar je moet er wat voor over hebben zeggen ze.

De wedstrijd begon en Roka opende de score met een afstandschot, 1-0. Mede door het gras en de regen kwamen we maar moeizaam op gang. Toch wisten we uiteindelijk te scoren met twee doorloopballen van Simone en Demi, 1-2. Roka had een goed afstandschot en hier maakte ze gebruik van. Voor de rust liepen ze uit met drie afstandschoten waardoor we met 4-2 de rust in gingen. Na de rust konden we ons herpakken en scoorden Myrna de 4-3 met een kort schotje. Roka reageerde hier meteen op en scoorde nogmaals een afstandschot, 5-3. Na meermaals onze kansen te missen, vielen ze er uiteindelijk toch in. Fleur scoorde twee mooie korte schotjes waardoor we op een gelijkstand kwamen, 5-5. Direct hierna wist ook Linda twee mooie kansen af te maken. Met een doorloopbal en een kort schot hadden we de koppositie eindelijk te pakken. Het was een kwestie van het spel uitspelen maar dit ging niet helemaal zonder slag of stoot. In de laatste minuten scoorde Roka nog een afstandschot maar daar bleef het gelukkig bij. Eindstand 6-7 ⚽️