•

Flash 1

zo 10 okt: Flash 1 - Fortuna '74 1

Flash 1 - Fortuna ‘74 1

Vandaag speelden we om 13:00 uur thuis tegen Fortuna ‘74. Nadat onze pupil van de week, Amber, had gescoord, begon de wedstrijd.

We begonnen goed en kwamen op een 3-0 voorsprong door doorloopballen van Marissa, Maaike en Myrna. Fortuna ‘74 gaf hier antwoord op met een afstandschot, 3-1. Het was een pittige wedstrijd maar gelukkig konden we onze kansen afmaken. Met twee korte schotjes van Romy en Simone stonden we 5-1 voor. Fortuna ‘74 kwam reageerde hierop met een afstandschot, 5-2. Demi kreeg een strafworp en deze maakte ze mooi af, 6-2. Fortuna ‘74 deed waar ze goed in waren en scoorden nogmaals twee afstandschoten, 6-4. Hierna kreeg Demi nog een strafworp en ook deze ging erin. We liepen verder uit en ook Fleur en Maaike wisten een kort schot te scoren. We gingen de rust in met een stand van 9-4. Na rust scoorde Maaike de 10-4 door een afstandschot. Fortuna ‘74 ging anders verdedigen waardoor we even moesten zoeken, ook ging het er wat fysieker aan toe. Door een strafworp en nogmaals een afstandschot kwam Fortuna ‘74 weer een stapje dichterbij, 10-6. Gelukkig bleef het hierbij en konden we het verdedigend dichthouden. Door een afstandschot van Maaike, een kort schotje van Marissa en een strafworp van Merle liepen we verder uit naar de 13-6. In de laatste minuut wist Fleur nog een mooi afstandschot te scoren ! Eindstand 14-6!⚽️