•

Flash 1

zo 24 okt: Flash 1 - SVO 1 (10 - 11)

Afgelopen zondag hadden we een belangrijke wedstrijd op de planning. We speelden thuis tegen SVO, zij stonden een plekje onder ons met 1 punt verschil.

Marissa opende de score met een mooi afstandschot, 1-0. Helaas wist SVO ook te scoren en liepen uit met drie doelpunten waardoor het 1-3 was. We maakten mooie acties maar deze werden helaas afgekeurd door de scheids. Toch kon Simone scoren doormiddel van een doorloopbal waardoor we dichterbij kwamen, 2-3. SVO wilde de koppositie behouden en dit deden ze goed. Ook Maaike en Myrna wisten hun doorloopballen af te maken. Met een 4-7 achterstand moesten we nog even aan de bak voor de rust. Door doelpunten van Fleur, Simone en Maaike kwamen we terug en was de ruststand 7-7. Na de rust moesten we verder uitlopen om zo de voorsprong te kunnen behouden. Helaas was het SVO die wist te scoren waardoor we weer met twee punten achter stonden, 7-9. Gelukkig scoorde zowel Marissa en Romy voor ons en stonden we weer op een gelijkstand van 9-9. Met nog maar een paar minuten op de klok was het SVO die nogmaals scoorde, 9-11. In de laatste minuut wist Romy nog een doorloopbal te scoren. Eindstand 10-11. Het was een mooie wedstrijd om te zien en we waren erg aan elkaar gewaagd. Volgend jaar beter! ⚽️

Volgende week spelen we thuis om 13:00 uur onze laatste wedstrijd van de buitencompetitie (van dit jaar) tegen Merselo.