•

Flash 1

zo 31 okt: Flash 1 - Merselo 1 (6 - 4)

Vandaag was de laatste wedstrijd van de eerste helft buitencompetitie. We speelden thuis tegen Merselo, 7 weken geleden waren wij op bezoek in Merselo voor de eerste wedstrijd. Toen hadden we met 12-5 gewonnen, dit klinkt als appeltje eitje maar we moeten ze natuurlijk niet onderschatten!

De wedstrijd begon en Nicole (2x) en Myrna brachten ons op een 3-0 voorsprong. Ook Merselo wist te scoren en kwam steeds dichterbij waardoor we onze voorsprong bijna kwijt waren, 3-2. Het was een behoorlijk moeizame wedstrijd en de scheids zag dingen die wij niet zagen. Merselo kreeg een aantal strafworpen en vrije worpen maar deze konden ze gelukkig niet afmaken. Voor de rust wist Nicole nog een keer te scoren doormiddel van een verdiende strafworp. Na rust was het zaak om verder uit te lopen maar helaas wilde dit niet goed lukken. Het was Merselo die als eerst wist te scoren, 4-3. Uiteindelijk vielen er aan onze kant nog twee doelpunten door Fleur en Nicole, 6-3. Met nog een paar minuten op de klok moesten we het dicht zien te houden. Helaas wist Merselo nog een keer te scoren uit een vrije worp. Eindstand 6-4. De punten blijven dus in Den Dungen!