•

Flash 1

zo 1 mei: Flash 1 - Korloo 1 (6 - 9)

Flash 1 - Korloo 1

Vandaag speelde we al vroeg thuis tegen Korloo. Liza begon erg goed en opende al meteen de score en kwamen we op 1-0 voor. Helaas wist Korloo de korf wat sneller te raken en kwamen we achter met 1-3. Romy wist een mooie doorloopbal te scoren en zo kwamen we weer wat terug. Korloo wist wederom hier meteen weer op te reageren en scoorde met een schotje 2-4. Merle maakt een mooi schotje en zo kwamen we op 3-4. Het was een mooie wedstrijd om te kijken het gaat gelijk op. Voor de rust weet Korloo nog 1x te scoren en gaan we met 3-5 de rust in.
Na de ranja weer vol goede moed het veld op. Het duurde dan ook even voor beide teams om weer te scoren. Nicole is de doelpunten maker met een doorloopbal 4-5. Weer had Korloo hun aanvallen klaar om te scoren met een strafworp en een kortschotje 4-7. Simone wist op een hele mooie gekke manier zoals niemand anders van ons kan toch de doorloopbal te scoren ook kreeg Maaike een strafworp die goed benut werd en kwamen we weer wat terug 6-7.
De laatste 10 minuten waren spannend maar helaas wist Korloo nog 2x te scoren voor het eindsignaal.
Zo hebben we helaas verloren met 6-9.