•

Flash MW1

wo 4 apr: Flash MW1 - Altior MW1 (7 - 6)

We moesten even warm worden voor onze eerste buitenwedstrijd. De weergoden waren ons goed gezind, geen regen gezien. Na 15 minuten spelen en een ontelbaar aantal kansen was het Iris voor Flash het eerste doelpunt scoorde. En daarmee was het gat open. De achterstand van 2 doelpunten was snel weg gewerkt want door doelpunten van Sharon, Mathilde, Melissa en weer Iris 2x was de russtand 6-2. Waar we in de eerste helft veel balbezit hadden was dat in de tweede helft wel anders. Wederom was Iris due weer scoorde 6-2. Altior had veel balbezit en wist ook te scoren 6-4. Iris vergrootte de voorsprong 7-4. Het werd nog even spannend want Altior liep nog in tot 7-6. Gelukkig zijn de punten nog thuis gebleven!