•  

Nieuws van de Commissie Communicatie

Zoals bekend zijn aan het eind van het vorig seizoen zes commissies ingesteld met als doel een aantal uitvoerende taken op te pakken en tevens beleid voor te bereiden dat ter vaststelling aan het bestuur voorgelegd kan worden. Een van die commissies houdt zich bezig met zaken die spelen op het gebied van communicatie en informatie binnen onze voetbalclub.

Heeft communicatie ook al iets met voetbal te maken zult u zich wellicht afvragen. Het antwoord is even kort als duidelijk: ja.

Om op een zo optimale manier aan de primaire doelstelling (de voetbalsport beoefenen!) van onze club te voldoen, is het namelijk van belang dat we binnen de vereniging op een eenduidige en heldere manier met elkaar communiceren. Het “praten met elkaar’ dient hierbij vanzelfsprekend verheven te worden boven het “praten over elkaar”. Het verstrekken van tijdige en juiste informatie aan leden en andere belanghebbenden is een vereiste voor een goede organisatie.

Met het uitbrengen van de Groen Witter, het onderhouden van de website, het beheer van aanwezige communicatieapparatuur, het archiefbeheer, wedstrijdverslag eerste elftal en de ondersteuning van overige commissies op het gebied van communicatie hebben we de uitvoerende taken in beeld. Voorts gaan we proberen om onze ideeën op het gebied van communicatie- en informatiebeleid om te zetten in een notitie op basis waarvan door het bestuur besluiten genomen kunnen worden.

Samenstelling commissie:

De volgende personen maken deel uit van de commissie communicatie: Marty v.d. Veerdonk, Truus de Bont, Hedwig v.d. Veerdonk, Rico v.d. Dungen, Mieke Blokx (vertegenwoordiger vanuit het bestuur) en Mari van Grinsven (commissievoorzitter)

Op diverse plaatsen op de site treft u mededelingen aan over onderwerpen die voornoemde commissie in behandeling heeft.

Terug naar het overzicht