•  

Welkom op sportpark Jacobskamp

Afgelopen zondag werden tegenstanders en supporters bij de eerste thuiswedstrijd van ons eerste elftal welkom geheten op Sportpark Jacobskamp. Het bestuur van onze club had alles in het werk gesteld om die ontvangst aardig, vlot, maar vooral representatief te laten zijn. En dat lukte! Het enige wat men hierbij niet in de hand had was het weer, maar dat werkte perfect mee. Lopend over het sportpark Jacobskamp geniet je.

De regelmatige bezoeker ziet meteen dat er het nodige veranderd is. De ingang aan de kant van de sporthal is verbeterd, er werden voetpaden aangelegd, doorgangen werden gewijzigd, bossen verwijderd, het overzicht werd helderder, kortom, vooralsnog zijn we blij met de wijze waarop spelers en supporters gebruik kunnen maken van het sportpark.

We jubelen, terwijl we vaak de noodklok luiden. Want we weten dat we qua ligging en indeling van het gebouwencomplex onze beperkingen hebben.

In dit kader mag vanzelfsprekend ook vermeld worden dat we zonder zelfwerkzaamheid nergens zijn. En dus ging een grote groep mensen aan de slag om ervoor te zorgen dat iedereen weer bijzonder welkom is op het sportpark Jacobskamp en zich er ook thuis voelt!

Daarin is men geslaagd!

Hulde aan al diegenen die binnen afzienbare tijd deze veranderingen gerealiseerd hebben! Binnenkort besteden we meer aandacht aan de wijze waarop deze vrijwilligers hun inbreng hadden.

Terug naar het overzicht