•  

Eerste competitieronde

In navolging van het eerste elftal, dat een week eerder al aan het echte werk begon, trapten afgelopen weekend de overige seniorenelftallen en de jeugdteams af voor de eerste competitiewedstrijden in het seizoen 2004/2005.

Een paar oefenwedstrijdjes spelen is leuk, maar uiteindelijk willen sportlui zich toch graag in een reeks van wedstrijden meten met tegenstanders waarbij het om de punten gaat. Zowel de senior, de junior als de pupil wil graag het hoogst haalbare bereiken. Met maar liefst 10 senioren- en 7 junioren en 13 pupillenteams heeft onze vereniging ingeschreven voor de nieuwe competitie. De vergrijzing binnen onze club slaat blijkbaar ook toe, want voor het eerst komen we met twee officiële veteranenteams in de strijd.

Natuurlijk gunnen wij al deze teams een ereplaats, maar het is een utopie te denken dat voor al onze elftallen aan het eind van het seizoen de vlag in top kan vanwege een behaald kampioenschap. Dat hoeft ook niet.

Belangrijker is dat onze voetballers na elke wedstrijd met opgeheven hoofd het veld kunnen verlaten met de wetenschap dat men er alles aan gedaan heeft om een goed resultaat te behalen. Bepaald niet van ondergeschikt belang hierbij is dat inzet vooral samen moet gaan met sportiviteit! Laat je tegenstander in zijn waarde, toon respect voor de scheidsrechter en laat het plezier in de voetbalsport voorop staan! We zijn zeer te spreken over de resultaten die in de eerste competitiewedstrijden behaald zijn. Alle feiten worden voor u op een rij gezet in de wedstrijdverslagen.

Terug naar het overzicht