•  

Op zoek naar de tegenstander

Welke vlucht we bij uitwedstrijden vanaf Schiphol of Eindhoven Airport moeten nemen, is voor onze club niet bijster interessant. Over onze landsgrenzen heen voetballen zal hooguit eens tijdens een uitstapje gebeuren en veel verschillende provincies doen we ook al niet aan.

Soms verlaten we Brabant om over de Maas een wedstrijdje te spelen, maar dan hebben we het ook gehad. Hoewel het aantal reiskilometers bij uitwedstrijden dus beperkt is, ligt het niet zo voor de hand dat eenieder die betrokken is bij het verzorgen van het vervoer zo maar eventjes naar het sportpark van de tegenstander rijdt.

Spelers van lagere elftallen, ouders van jeugdspelers of supporters vragen zich nog maar al te vaak af welk sportpark bij welke club hoort en hoe men daar op de meest efficiënte wijze kan komen.

Neem nou onderstaand programma. Hoeveel Dungense voetballiefhebbers kunnen zich direct oriënteren op de plek waar men wezen moet bij het horen van de namen EMK en RKGSV.

De clubvinder (zie blad 2) biedt de oplossing! Ook via de website van de voetbalbond (www.knvb.nl) kun je alle relevante informatie van een vereniging opvragen door naar “clubs” te gaan. Dan nog even naar de routeplanner en het pad is geplaveid. Geen internet? Haal dan in ieder geval snel de clubvinder op bij het wedstrijdsecretariaat.

Terug naar het overzicht