•  

Algemene ledenvergadering

Er wordt heel wat afvergaderd bij bedrijven, instellingen en verenigingen. Naast het werkoverleg kennen we ook de managementteamvergaderingen, commissievergaderingen, de beleidsdagen waar het gaat over de visie en missie van het bedrijf en natuurlijk het informele overleg bij de koffieautomaat of aan de bar.

Al die bijeenkomsten zijn bedoeld om alle betrokkenen op het juiste moment op een goede manier over relevante zaken te laten meedenken, meepraten en meebeslissen. Binnen onze voetbalclub is dat al niet anders.

Frequent vergaderen en veelvuldig overleg met alle belanghebbenden moet leiden tot een fijn voetbalklimaat voor de leden. Eén keer per jaar worden alle leden uitgenodigd. Men spreekt dan van de Algemene Ledenvergadering.

Op grond van de statuten is het verenigingsbestuur verplicht één keer per jaar de leden bij elkaar te roepen en tijdens die bijeenkomst verantwoording af te leggen over het gevoerde beleid in het voorbije seizoen en plannen kenbaar te maken voor de nieuwe periode.

De vaste agendapunten zijn o.a. de financiën en de bestuursverkiezing. Wat dat laatste onderwerp betreft, is er in de vorige week afgedrukte agenda een foutje geslopen. De secretaris van onze club vraagt dan ook uw bijzondere aandacht voor de gerectificeerde agenda bij de uitnodiging voor de jaarvergadering.

Terug naar het overzicht