•  

Nieuws uit de jaarvergadering

Aan de afgelopen maandag gehouden jaarvergadering hebben de aanwezige leden ongetwijfeld het gevoel overgehouden dat er serieus rekening gehouden wordt met hun inbreng. Bij de problemen en mogelijke oplossingen die te maken hebben met de dagelijkse gang van zaken (zoals ledenbestand, incasso van gelden, clubblad, sponsoring, teamsamenstellingen, scheidsrechterskorps, voetbalmaterialen, klein onderhoud etc. etc.) werd uitvoerig stilgestaan.

Maar ook kwamen de wat zwaardere dossiers op tafel. Er werd uitgebreid ingegaan op de naderende privatisering en de mogelijkheden van een nieuw sportpark op een andere plaats, dan wel vernieuwing van de accommodatie op de huidige locatie.

Tijdens de bestuursverkiezing werd duidelijk dat de aftredende leden Arnold van Grinsven en Peter v.d. Heuvel weer een termijn verder mogen om hun goede werk voort te zetten, terwijl voorzitter Jules Sleutjes, die zich niet herkiesbaar had gesteld, voorlopig toch verder gaat. Jules heeft te kennen gegeven om na 6 jaren de voorzittershamer over te willen dragen, maar zolang nog niet in zijn opvolging is voorzien, zijn taak te willen blijven vervullen.

Zoals gezegd, nam het bestuur ruim de tijd (de vergadering duurde bijna vier uur) om met de aanwezigen van gedachten te wisselen. Duidelijk werd wel dat er bij een voetbalvereniging als Den Dungen voldoende werk aan de winkel is, maar dat gelukkig een grote groep vrijwilligers zich geroepen voelt om er gezamenlijk de schouders onder te zetten. Het in het vorig

seizoen ontwikkelde vrijwilligersbeleid begint zijn vruchten af te werpen.

Hoewel de RKVV Den Dungen financieel nog een gezonde vereniging is, werd door het teruglopen van sponsorinkomsten toch een waarschuwend vingertje geheven en erop gewezen dat ook onze vereniging met bezuinigingen te maken zal gaan krijgen.

Binnenkort leest u ongetwijfeld meer over de diverse behandelde punten, als er verdere uitwerking gegeven wordt aan genomen besluiten of als de secretaris van onze club alles weer keurig in de notulen heeft vastgelegd.

In ieder geval heeft het bestuur toegezegd meer informatie te gaan verstrekken over de op handen zijnde privatisering en de plannen over verbetering of verplaatsing van het sportpark. Dat doet ons deugd!

Op onze medewerking kan men rekenen, want wij zijn ervoor om u middels het clubblad en de website zo volledig mogelijk te informeren over dit soort zaken.

Terug naar het overzicht