•  

Dank aan vrijwilligers!

Tijdens een gezellige vrijwilligersavond werd dank gezegd aan de vele (onbezoldigde) medewerkers die gezamenlijk bereid zijn onze club van dienst te zijn. Iedereen neemt de opgenomen taken serieus en dat betekent dat vrijwilligheid bepaald geen vrijblijvendheid is. Mensen die de opgenomen taken en werkzaamheden met verantwoordelijkheidsgevoel en plichtsbesef uitvoeren, hebben ook meer voldoening van hun werk. Dat geldt zeker ook voor de vrijwilligers van Sportclub Den Dungen. Gezamenlijk ervaren we dat ieders inspanning – op welk vlak dan ook- bijdraagt tot de gezellige en bloeiende vereniging die we nu zijn. De sportieve prestaties zowel op voetbal- als korfbalgebied zijn bovengemiddeld en de sfeer binnen de vereniging is uitstekend. Dank je wel, vrijwilligers voor jullie inzet. We hopen ook in het nieuwe seizoen weer op jullie te mogen rekenen!

Een speciaal woord van dank is op zijn plaats voor de Activiteitencommissie , die de organisatie op zich nam en het clubhuisteam (in het bijzonder Daniella en Iwan), die ons weer zeer gastvrij ontvingen en grote zorg hadden voor de inwendige mens van hun gasten!  

Voor de vrijwilligers onder 18 jaar (gelukkig hebben we die ook in grote getale) wordt er binnenkort een speciale activiteit georganiseerd.

Terug naar het overzicht