•  

Sportpark Jacobskamp buiten openingstijden niet betreden

Beste sportvrienden van SC Den Dungen,

Regelmatig komt het voor dat wanneer het sportpark gesloten is, er toch gespeeld wordt op (kunst- en natuurgrasvelden). Zoals echter duidelijk zichtbaar vermeld aan de omheining (bordjes ‘verboden toegang’!) is degene die buiten de openingstijden zich op het sportpark bevindt in overtreding. Het is gewoon verboden voor iedereen om over of door het hekwerk te klimmen en het terrein te betreden en men mag er bijvoorbeeld niet voetballen. Wie dit wel doet, riskeert een boete.

Wij hebben alle begrip voor het feit dat de jeugd een balletje wil trappen en dat is zelfs nog in belang van onze club. Echter het gebeurt helaas nog te vaak dat er vernielingen op het sportpark zijn. Dit heeft de club al diverse malen een aardige som geld gekost, oorzaken daarvan zijn: voetballen op het pas ingezaaide natuurgrasveld, doelnetten zijn vernield, afval op de velden als kauwgom, glas brandende sigarettenpeuken en hekwerken en poorten beschadigd ed. Ook door de kunstgrasvelden te betreden met verkeerd schoeisel ontstaat er schade.

Uiteraard zullen jullie zeggen: "wij gaan onze eigen club toch geen schade toebrengen". Echter wanneer er in hetzelfde weekend en/of dagen nog meer ongewenst bezoek (anoniem) is en jullie worden gesignaleerd, zal de schuldvraag in eerste instantie toch bij jullie terecht komen. Dat moeten we met elkaar niet willen.

Daarom het vriendelijke, maar dringende verzoek om niet op Sportpark Jacobskamp te komen als het sportpark gesloten is. Jullie aanwezigheid lokt ook weer ander ongewenst bezoek uit. We willen zeker niet als politieagenten overkomen, maar gezamenlijk met jullie ervoor zorgen dat onze club niet voor extra kosten komt te staan en het werk van onze hardwerkende vrijwilligers niet voor niets gedaan wordt! Bij deze het verzoek jullie voetbalkunsten, buiten de openingstijden van het sportpark, op een andere plek te vertonen.

Daarom: wees sportief en betreed de velden niet als de poort gesloten is!

Met dank voor jullie begrip en medewerking.

Bestuur en beheerders Sportpark

Terug naar het overzicht