•  

Pupil vd Week: voetbal seizoen 2016/2017

Ook dit seizoen hebben we weer enkele pupillen van de week geloot die bij de thuiswedstrijden van het 1 e elftal aanwezig mogen zijn.

Graag willen we van deze kinderen een foto met wat persoonlijke gegevens in de week voor de desbetreffende wedstrijd op de site zetten. Deze foto zal door onze fotograaf op het sportpark genomen worden tijdens een training of thuiswedstrijd. De persoonlijke gegevens die hiervoor nodig zijn kunt u doormiddel van een interview lijstje dat in de kantine bij Iwan of Daniella te halen is samen invullen en ook weer bij hun in leveren. Tevens zit er een brief bij waarop staat wat u kunt verwachten op die dag.

Mocht u door omstandigheden niet kunnen op de desbetreffende datum laat dit dan zo snel mogelijk aan mij weten dan kan er misschien nog met iemand geruild worden.

Als de wedstrijd om een of andere reden niet door gaat op die dag dan wordt hij natuurlijk ingehaald en wordt je gewoon bij die wedstrijd op een andere datum verwacht. Dus pupillen schrijf de datum op je kalender en lever het interview lijstje minimaal 1.5 week voor de wedstrijd weer in.

Namenlijst Pupil van de Week

Voor vragen mag je me altijd bellen.

Patricia van Boven

06-54376006 / 073-5943272

Terug naar het overzicht