•  

Gezocht begeleiding voor onze damesteams

Gezocht Trainer voor dames elftal

Voor volgend seizoen is Dames 2 op zoek naar een trainer. Ze zijn een gemotiveerd en heel divers team. Sommigen spelen al jaren en sommige zijn beginners. We zijn op zoek naar een trainer die ons op woensdag avonden wil trainen.

Daarnaast zou het ook heel fijn zijn als hij/zij mee kan op zondag naar de wedstrijden. Mocht dit niet mogelijk zijn, is dat geen probleem.

Zou je het leuk vinden om een gezellig en gemotiveerd team te trainen, neem dan contact met ons op via 06-18854428 (Saskia Nouwens)

Gezocht leiding voor dames elftal

Voor volgend seizoen is ons Dames 1 elftal op zoek naar leiders voor het elftal. Na het huidige seizoen stopt de huidige leiding. Het team bestaat uit jongere meiden die graag willen leren en gemotiveerd zijn om hogerop te komen. Er is een trainer en een begeleider. Helaas kan de trainer niet bij wedstrijden aanwezig zijn, waardoor we leiders zoeken die de dames op deze dagen willen begeleiden. Tevens zou de leiding in nauw contact staan met de trainer om de voortgang van het elftal te bespreken.

Lijkt het je leuk om deze meiden te begeleiden naar een hoger niveau, neem dan contact met ons op via 06-18854428 (Saskia Nouwens)

 

 

Terug naar het overzicht