•  

Pupillenweekend 2017

 

Pupillenweekend 2017

 

Beste voetbalvrienden,

Het voetbalseizoen loopt al weer naar het einde, en dat betekent dat pupillenweekend 2017 weer voor de deur staat!

 

En we hebben een jubileum dit jaar.

Want alweer voor de 25e keer gaan we aan het einde van het seizoen met een grote groep enthousiaste kinderen en leiders op pupillenkamp.

Wat in 1993 is begonnen in de stallen bij recreatiecentrum Fellenoord in Drunen, is inmiddels uitgegroeid tot een fantastische evenement waar we een geweldige afsluiting van het seizoen beleven. 

Dit jaar is onze spelleiding al in januari begonnen om een fantastisch jubileum programma in elkaar te zetten, eentje die al begint voordat het kamp daadwerkelijk van start gaat.

Ik zou zeggen hou de website goed in de gaten.

 

We gaan naar Groepsaccomodatie “Ons Thuis” in Ommel van vrijdag 9 juni tot en met zondag 11 juni 2017. 

 

Het inschrijfgeld is,

onder andere door het succes van “de plantenactie” en de “grote clubactie” waar onze pupillen een grote bijdrage aan hebben geleverd, maar zeker ook door de bijdrage van de vele sponsoren waaronder onze eigen supportersclub.

slechts €25,00 per persoon.

 

Voor €25,00 krijg je dan een weekend volop eten, drinken, snoepen, weinig slapen, veel spel en heel veel plezier. Voor alles wordt gezorgd.

Dus ben je een D-, E- F- of mini pupil en wil je dit superleuke weekend niet missen, vul dan snel het inschrijfformulier in en lever het in bij de weekenddienst in de jeugd-bestuurskamer of bij onze beheerders in de beheerdersruimte

Je hebt daarvoor de kans tot en met zaterdag 6 mei.

Net als ieder jaar is het de bedoeling dat we allemaal het gehele weekend blijven, later aansluiten of eerder naar huis is dan ook niet mogelijk.

 

Met vriendelijke groet,

COMMISSIE PUPILLENWEEKEND 2017

 

Terug naar het overzicht