•  

Nominatie Beste speler 3e klasse - Daan van der Heijden (breng je stem uit)

DEN BOSCH – In de 3e klasse van Zuid II presteren de meeste regioteams dit seizoen helaas niet geweldig. Toch vallen een aantal spelers positief op. Zij melden zich volgende week vrijdag op het podium tijdens het 073voetbal Gala en gaan strijden om de titel ‘Beste (regio)speler van de 3e klasse D’. Naar wie gaat jouw voorkeur uit?

Bij Avanti’31 is het dit seizoen ‘stofzuiger’ Renzo Brus die de hoogste ogen gooit. De 23-jarige middenvelder uit Eerde speelt vaak onopvallende wedstrijden, maar is van grote waarde voor de ploeg van Ronny Everaerts. Pas wanneer hij niet meedoet, weten de supporters van de Schijndelnaren wat ze missen.

Voor RKVV Sint Michielsgestel geldt dat ook wanneer Roy Groenendaal een keer niet de vertrouwde nummer 10 is. Al jaren is de hovenier de spil in de Gestelse formatie, net als Michael van den Heuvel dat al jarenlang is bij Nooit Gedacht. De man die normaal de drijvende kracht op het middenveld is, kent ook als spits een uitstekend seizoen bij de Geffenaren. Zijn 16 doelpunten zijn daar het bewijs van.

Ook Daan van der Heijden draait, ondanks de soms matige prestaties van zijn club, een uitstekende voetbaljaargang. De 21-jarige centrale verdediger van Den Dungen verdient op basis van zijn persoonlijke spel zeker een nominatie en dat geldt ook voor Stef van den Hurk, de laatste man van Nulandia. Die vereniging mag dan gedegradeerd zijn, aan Van den Hurk lag het dit seizoen zeker niet.

Wie was dit seizoen de beste speler uit de 073-regio die actief was in de 3e klasse (Zuid II)?

Breng nu uw stem uit in onderstaande poll:

Klik hier om naar site met de poll te gaan

Terug naar het overzicht