•  

Nominatie Grootste talent 073 regio - Luuk van Loon (breng je stem uit)

ROSMALEN – Ook dit jaar wordt weer het grootste talent uit de regio gehuldigd tijdens het 073voetbal Gala. Net als bij de voorgaande editie zijn ook nu – wegens een overweldigend aanbod van getalenteerde regiospelers – niet vijf, maar zes tieners genomineerd. Aan de bezoekers en onafhankelijke jury de lastige taak om er het grootste talent uit te pikken.

Wordt het Brent Blummel, die met zijn 17 lentes al een vaste waarde is in het eerste elftal van Schijndel? Of Koen Hoek (19), de snelle rechtsbuiten van Sint Michielsgestel die door de nodige regionale linksback wordt gevreesd? De eveneens 19-jarige Luuk van Loon is ook een kanshebber. Hij is een belangrijke kracht op het middenveld van Den Dungen en maakt ook naam in de zaal, bij ZVS/Gestel.

Namens Zwaluw is de vaste ‘nummer tien’ Steffan Moes (ook al 19 jaar oud) genomineerd en wie anders dan topschutter Yasin Uluman (20) van FC Engelen mag ook niet ontbreken in dit rijtje. Hij nam dit seizoen liefst 31 van de 95 doelpunten van de club voor zijn rekening. Tot slot is ook Bjorn van den Wildenberg (19), Haarsteegs hoop in bange dagen, verkiesbaar.

Wie was dit seizoen het grootste talent uit de 073-regio?

Breng nu uw stem uit in onderstaande poll:

Klik hier om naar site met de poll te gaan

Terug naar het overzicht