•  

Dank aan onze sponsors!

De jaarlijkse gezellige bijeenkomst voor de sponsors van SC Den Dungen werd dit keer gecombineerd met de door harmonie Wilhelmina perfect georganiseerde taptoe. Er kon op het sportpark volop genoten worden van indrukwekkende optredens van de diverse korpsen. Na afloop van de taptoe was er volop gezelligheid bij een muzikaal omlijst samenzijn in en rond 'Ons Clubhuis'.

Bestuur en leden danken al onze sponsors die zich ook het afgelopen seizoen weer verbonden wisten met Sportclub Den Dungen. Samen met onze sponsors lukt het ons om de contributie op een aanvaardbaar niveau te houden en onze voetbal- en korfbalafdeling op een financieel gezonde manier te runnen. Uiteraard blijven we vanuit SC Den Dungen onze tegenprestatie leveren en ons profileren als een vereniging waarbij iedereen zich thuisvoelt. Ook sponsors zijn gebaat bij een bloeiende en goed georganiseerde vereniging, waarbij leden en vrijwilligers de goede naam van de club hoog houden!

De sponsorcommissie vertrouwt erop ook in het nieuwe seizoen te mogen blijven rekenen op de steun van al die begunstigers die onze club zo'n warm hart toedragen! Dank je wel daarvoor!

Terug naar het overzicht