•  

Sportpark alleen op op donderdagavond geopend!

Het is bij onze vereniging inmiddels goed gebruik dat in de zomerperiode het sportpark enkele weken gesloten is. Beheerders en onderhoudsmensen zijn na een seizoen hard werken toe aan hun welverdiende rust! Half augustus pakken ze hun taken met veel bezieling weer op als de trainingen starten.

Tot die tijd gaan we het sportpark één avond in de week openstellen en onze leden de kans geven onder toezicht de kunstgrasvelden te gebruiken. De poorten van het sportpark zijn voorlopig geopend op donderdagavond van 18.30 tot 21.00 uur. Het is verboden (zie de bordjes met ‘verboden toegang’ aan de omheining) om buiten genoemde tijden je op het sportpark te begeven. Gebleken is dat bij ongeorganiseerd gebruik van onze accommodatie (klimmen over hekken en op terreinvoorzieningen, gebruik van verkeerd schoeisel, rotzooi op de velden) schade toegebracht wordt aan velden en gebouwen. Door dit ongewenst gedrag zitten we met extra werk opgescheept en worden we met onnodige kosten opgezadeld! Bovendien is het respectloos naar al die vrijwilligers die er keihard voor werken om het sportpark netjes te houden.

Op donderdagavond zijn de leden van SC Den Dungen welkom om te sporten op de velden van sportpark Jacobskamp. Zoek de rest van de week elders je (sport)vertier! Dank je wel voor jullie begrip en medewerking!

Terug naar het overzicht