•  

INDELING JO8 SEIZOEN 2017/2018

Voor komend seizoen (2017-2018) hebben we de indeling van de JO8 (1e jaars F-pupillen) gemaakt. Bij het indelen van spelers zijn de jeugdcoordinator, trainers en leiders zorgvuldig te werk gegaan. Uitgangspunten vormen onder andere het binnen de voetbalafdeling vastgestelde selectiebeleid, de leeftijd van spelers, het aantal teams en het aantal spelers per team. We zijn ervan overtuigd dat tijdens de komende competitie onze speler(tje)s samen met hun trainers en begeleiders weer veel plezier gaan beleven aan de voetbalsport.

 

Gedurende de komende weken zal onderstaande indeling compleet gemaakt worden door aan de teams nog trainers en begeleiders toe te voegen.

 

Mocht onverhoopt een naam onjuist vermeld zijn of ontbreken, neemt u dan gerust -bij voorkeur per e-mail- contact op met Paul Schouten (paul@scdendungen.nl), die samen met de trainers en leiders de belangen van onze JO8 pupillen behartigt.

 

Indeling JO8 seizoen 2017/2018

 

JO8-1

Mart vd Dungen, Stan v Gemert, Quinn v Herpen, Lars Hornman, Bram Kuijs, Mees Vissers en Pieter Werner.

 

JO8-2

Alessio v Beekveld, Guido Halmans, Jens Hendriks, Cas Hoevenaars, Sam Panis, Marc Roeling, Brent vd Ven en Ties v Wanrooij.

Terug naar het overzicht