•  

Huldigingen tijdens drukbezochte nieuwjaarsreceptie

Tijdens de drukbezochte en gezellige nieuwjaarsreceptie van Sportclub Den Dungen werden door bestuur, leden en naast betrokkenen goede wensen uitgewisseld. Het is een goede gewoonte zo direct in het nieuwe jaar clubleden te eren en te huldigen. Dat gebeurde volop! Met dank aan Activiteitencommissie SC Den Dungen, Supportersclub Den Dungen en Clubhuisbeheer!

Veertig- en vijftigjarig lidmaatschap
Als je als vereniging zeer trouwe leden hebt, dan mag je daar trots op zijn en dan mag daar op gepaste wijze aandacht aan worden geschonken. Binnen SC Den Dungen hebben we afgesproken dat het zeker de moeite waard is stil te staan bij mensen die 25 jaar of langer lid zijn bij de Korfbalafdeling en 40 jaar of langer lid bij de Voetbalafdeling . We doen dat op een wijze die ons inziens past bij onze vereniging en bij de jubilarissen. Ingetogen, maar toch stijlvol en vooral met de jubilaris voor even in het middelpunt.


Marcel Hanegraaf, René Goossens en Geert Mutsaars werden gehuldigd vanwege het feit dat ze veertig jaar lid zijn van VV Den Dungen.  Nadat ze gestopt zijn met voetballen, zijn ze wel actief bij de club betrokken gebleven. Zo is Marcel weekenddienst, René scheidsrechter en Geert bestuurslid. Er werd dank gezegd voor hun positieve inzet in al die jaren!
Samen 150 jaar lid was van toepassing op de ‘Haasjes’. Hans en Maart de Haas (voor velen ‘de Tos’) en zwager Mari van Grinsven (naamgenoot van de voorzitter) zijn maar liefst 50 jaar lid en nog steeds voetballend actief in het veteranenteam van Den Dungen. Een uitzonderlijke prestatie waar de vereniging trots op is. Er waren lovende woorden voor hun clubtrouw en positieve inzet!

Groen Witter en Flashheld van het jaar
Als vanouds werden er door de Supportersclub eretitels uitgereikt. Het ging daarbij om de “Groen Witter” en “de Flashheld” van het jaar. Achterliggende gedachte bij dit lovenswaardig en alom gewaardeerd initiatief is dat een lid van voetbal- dan wel korfbalclub in het zonnetje wordt gezet voor jarenlange, bijzondere en zeer waardevolle inzet voor de vereniging. Uiteindelijk staat men dan symbool voor het vele goede werk dat vrijwilligers voor hun club weten te verrichten. Tot ‘Flashheld’ werd benoemd Marion van der Heijden-van Vught. Een verdiende onderscheiding voor een zeer betrokken lid dat op vele fronten haar waarde voor de korfbalafdeling heeft bewezen. Hopelijk blijft ze de vereniging nog lang van dienst.

De “kroon op het werk” trofee werd bij de voetbalafdeling overhandigd aan Henk van Gestel. Henk is de drijvende kracht achter de sponsorcommissie. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan een indrukwekkend sponsorbestand en weet de naam van de club goed te verkopen. Hij is voor SC Den Dungen een topper bij de uitvoering van het sponsorbeleid.

De duimpjes

Nog meer lofuitingen
Vanuit de Supportersclub werd er verder dank gebracht aan Gerard en Jet van der Heijden (resp. bestuurslid accommodatiebeheer en functionaris kledingbeheer) voor het goede werk dat zij beiden voor de voetbalafdeling verrichten. Dat gold ook voor Marcel van Krieken (bestuurslid Voetbalzaken) en Ronny van Schijndel (jeugdbegeleider). De ‘duim’ gaat voor deze mensen omhoog…! Dit positieve gebaar (met naamsvermelding) zal een blijvende plaats krijgen op ons sportpark.

Terug naar het overzicht