•  

Bram Wonders keert terug bij Den Dungen

DEN DUNGEN – Na tien jaar spreidt Den Dungen de armen voor de terugkeer van Bram Wonders. De 32-jarige middenvelder vindt het na jarenlang voetbal op hoog amateurniveau bij UDI’19 en HVCH mooi geweest. Hij komt komende zomer terug op het oude nest om de vierdeklasser van een behoorlijke kwaliteitsinjectie te voorzien.

Tien jaar geleden besloot Wonders bij HVCH te gaan spelen. Een seizoen later ging hij nog hogerop, naar UDI’19. Daar hield hij het drie jaar vol, om vervolgens weer zes mooie seizoenen bij HVCH te beleven. “Na tien jaar in de 1e klasse en hoofdklasse vond ik het nu een mooi moment om terug te keren naar Den Dungen. Nu ben ik nog fit en kan ik nog van waarde zijn voor mijn oude club”, laat hij 073voetbal weten.

De verdedigende middenvelder bevestigt een mooie tijd te hebben gehad bij HVCH en UDI. “Maar bij Den Dungen ligt een mooie uitdaging om binnen een aantal jaar weer richting de 3e klasse te gaan. Daar hoop ik nog aan te kunnen bijdragen. Ik woon ook nog steeds in Den Dungen, dus kan weer lekker op de fiets naar het voetbal. Maar voordat dat hoofdstuk begint, hoop ik het seizoen bij HVCH nog goed af te sluiten. We staan momenteel bovenaan, hebben wel een paar wedstrijden meer gespeeld, maar als we blijven winnen, kan het een hele mooie afsluiter worden.”

Terug naar het overzicht