•  

Koningsdagtoernooi (G-voetbal)

Ook dit jaar wordt de lange traditie van een voetbaltoernooi voor mensen met een verstandelijke beperking op Koningsdag voortgezet. Dankzij de spelers, begeleiders, vrijwilligers en supporters zal het weer een sportieve en gezellige middag worden. Aan het toernooi zullen de volgende teams deelnemen: Kruisstraat 1 en 2,  Buitengewoon, de Binckboys, Ouders- en Verwanten, Speciaal Voetbalteam Vught en RKSV Schijndel.

Het G-voebaltoernooi wordt gehouden op KONINGSDAG vrijdag 27 APRIL 2018 op het sportpark Jacobskamp. De voetbalwedstrijden starten om 13.00 uur. Rond 16.00 uur zal er zich weer een spektakel ontwikkelen rondom het traditionele penaltyschieten. Zullen de winnaars van vorig jaar - Denise van Oostenbrugge (Schijndel) en Yuri Roolman (Kruisstraat) - opnieuw met de penaltybokaal vandoor gaan. Direct na het penalty schieten volgt de prijsuitreiking.

 

Het spreekt voor zich dat supporters en belangstellenden van harte welkom zijn voor aanmoedigingen en een gezellig samenzijn met de deelnemers.

 

We hopen jullie allemaal te zien !

 

ActiviteitenCommissie Sportclub Den Dungen

Terug naar het overzicht