•  

Pupil van de Week Voetbal: Maud van Hal - Kei leuke middag

Zondagmiddag 20 mei was het zover. Eindelijk was ik Pupil van de week bij het 1e elftal van SC Den Dungen.
I n de bestuurskamer bij de coach, voorzitter en alle andere heb ik wat zitten kletsen en heb ik het shirt van de "Pupil van de week" ontvangen.
Daarna kreeg ik een bal met alle namen van het 1e elftal en hebben we samen de tactiek doorgesproken voor de wedstrijd tegen RKTVC.
Ik heb mee warm gelopen waarna de wedstrijd kon gaan beginnen. Ik heb met de tos gezorgd dat SC Den Dungen de aftrap mocht beginnen waarna we de tegenstander en scheidsrechter een prettige wedstrijd hebben gewenst. Ikzelf mocht de aftrap nemen en zo scoren bij de tegenstander. 
Het was een leuke wedstrijd waarbij ik vanuit de dug-out alles kon volgen. We kwamen weliswaar eerst met 0-1 achter maar voor de 90 minuten voorbij waren en mijn favoriete speler Loek 3x had gescoord wonnen we deze wedstrijd overtuigend met 5-1. Na de wedstrijd heb ik iedereen bedankt.
Dit is een geweldige ervaring welke ik niet had willen missen. Ik kan het iedereen aanraden eens "Pupil van de week" te zijn bij onze mooie sportclub in de Den Dungen.
Dank jullie wel allemaal voor de kei leuke middag.

Groetjes Maud 

Terug naar het overzicht