•  

Meestal zit hij op het dak en nu 2 X op de lat.

Wat een mooie dag voor de laatste thuiswedstrijd. Het zonnetje, vol terras, prachtige  locatie, spelers die er zin in hadden. En de loten verkoop ging als een sneltrein. En een super finale in de rust. En maar liefst 8 finalisten aan de zestien. Het ging er om spannen. Dat dachten wij, de kenners. Je weet wel, die altijd langs de lijn staan. Eerste ronde, alleen Ben Wijnands. Tweede ronde alleen Ben. Ja, dan wordt een lang verhaal heel kort. Dus 100 euro aan bonnen van de Herberg  De’ Poeling zijn voor Ben. (Het gerucht gaat dat hij die gaat verhapstukken  met de voorzitter van supportersclub)

Wij willen cafetaria t’ Hofke en “Ons Clubhuis” hartelijk danken voor hun bijdrage van dit seizoen. En ook onze sponsors van deze middag, Van de Akker Bestratingen in Rosmalen en LWM Laserservice in Schijndel.

Namens de supportersclub wensen we iedereen nog een mooi naseizoen. Misschien zit er nog iets in het vat. Maar dan treffen we elkaar wel weer.

Alle begunstigers en sponsoren nogmaals hartelijk dank en hopen dat we volgend seizoen weer een beroep op jullie mogen doen.

 

Met vriendelijke en sportieve groet

Bestuur supportersclub

Terug naar het overzicht