•  

Indeling jeugdteams JO8 seizoen 2018-2019

INDELING JO8 SEIZOEN 2018/2019

Voor komend seizoen (2018-2019) hebben we de indeling van de teams JO8 gemaakt. Bij het indelen van spelers zijn de jeugdcoördinator, trainers en leiders zorgvuldig te werk gegaan. Uitgangspunten vormen onder andere het binnen de voetbalafdeling vastgestelde selectiebeleid, de leeftijd van spelers, het aantal teams en het aantal spelers per team. We zijn ervan overtuigd dat tijdens de komende competitie onze speler(tje)s samen met hun trainers en begeleiders weer veel plezier gaan beleven aan de voetbalsport.

We hopen dat we de komende weken de onderstaande indeling compleet kunnen maken door aan de teams nog trainers en begeleiders toe te voegen.

Mocht onverhoopt een naam onjuist vermeld zijn of ontbreken, of mocht u een vraag hebben neemt u dan gerust –bij voorkeur per e-mail- contact op met Paul Schouten (paul@scdendungen.nl), die samen met de trainers en leiders de belangen van onze JO8 pupillen behartigt.

Indeling JO8 seizoen 2018/2019

JO8-1

Sven van der Aa, Jelmer van Lier, Lucca van Luxemburg, Jens Maas, Finn van der Sangen, Thuur Sterks, Jake Vorstenbosch en Nick van Vught

Leiders: Bart Vorstenbosch en Albert van Vught

JO8-2

Jack Blijenberg, Finn van Gelder, Dax Groenendaal, Brett van Herpen, Rhys Kaper, Mika Smits, Mayson Spierings en Maud Vissers.

Leider: Heino Groenendaal

 

Trainers JO8-1&2: Giel van Dam en Albert van Vught

Terug naar het overzicht