•  

Vrienden & Vriendinnendag was zeer geslaagd

Afgelopen woensdag 17 oktober hield de voetbalafdeling voor de eerste keer de ‘VRIENDEN en VRIENDINNENDAG’. Ieder jeugdlid mocht een vriendje, vriendinnetje, buurmeisje, buurjongen neefje of nichtje meenemen. Ook niet leden waren van harte welkom.
Onder genot van een heerlijk zonnetje waren er in de ochtend een 27-tal leden en niet leden van 4 t/m 7 jaar en in de middag een kleine 30-tal van 8 t/m 10 jaar aanwezig. De diverse balspelletjes varieerde van een simpele dribbel tot ingewikkelde slalom door poortjes, van een partijtje tot gericht doeltje schieten. Deze activiteiten werden door diverse leden van onze jeugdafdeling begeleidt.  Het was zeer leuk om de kinderen zo enthousiast bezig te zien waarbij duidelijk te zien was dat plezier hebben voorop stond. Aan het einde kreeg iedereen nog een certificaat en een kleine herinneringsmedaille dat ze hadden meegedaan.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag die zeer zeker voor herhaling vatbaar is. Hierbij bedanken we iedereen die er mede voor hebben gezorgd dat deze kinderen een mooie en plezierige dag hebben gehad.

Hieronder volgen nog enkele foto’s voor de sfeerimpressie. Meer foto's zijn te vinden in het fotoalbum 'Vriend en Vriendinnendag 2018' op onze facebookpagina (https://www.facebook.com/rkvvdendungen).

Voetbalzaken.
Sportclub Den Dungen

 

Terug naar het overzicht