•  

Vooraankondiging Rabobank Clubkas Campagne; Help je mee voor een mooie donatie ?

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?
Een jaarlijkse actie, welke in 2018 voor de 5e keer georganiseerd wordt. De leden van Rabobank Hart van De Meierij kunnen via stemmen bepalen hoe hoog de donatie voor deelnemende verenigingen en stichtingen uitvalt.

Help je mee om een mooie donatie voor onze sportclub te scoren?
Net zoals voorgaande jaren neemt Sportclub Den Dungen deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. Het bestedingsdoel voor dit jaar is:

Organisatie van een geheel verzorgd voetbaltoernooi voor mensen met een beperking. Extra en vervanging speel / les materialen om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met voetbal en korfbal

Daarnaast neemt ook de Supportersclub onder eigen naam en eigen bestedingsdoel deel aan deze actie.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de Rabobank ontvangen rond 14 november 2018 per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van donderdag 15 tot en met donderdag 29 november 2018 kan via een stemsite stemmen uitgebracht worden op Sportclub Den Dungen.  Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Dus je kunt 2 stemmen uitbrengen op onze sportclub en daarnaast nog 2 stemmen op de supportersclub.

Let op: alleen leden van Rabobank Hart van De Meierij mogen stemmen. Als iemand klant is, is deze niet automatisch lid.

Geen lid, maar wel klant van de Rabobank? 
Dan kan hij/zij tot en met 14 november 2018 lid worden en meestemmen. Het lidmaatschap aanvragen kan via de link https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?c=context&lword=Hart-van-De-Meierij

 Vertel het gerust door aan je familie, buren, collega's, vrienden en kennissen.

 

Terug naar het overzicht