•  

Jeugdactiviteiten Zaalvoetbal, Discozwemmen en Monkey Town zeer goed bezocht.

De afgelopen weken lag het voetballen en korfballen 'stil' maar dat betekende niet dat we stil hebben gezeten. De ActiviteitenCommissie ism voetbalzaken en korfbalzaken hadden diverse activiteiten voor de jeugd georganiseerd.

Het begon op donderdag 27 en vrijdag 28 december met een zaalvoetbaltoernooi voor alle jeugdleden van onze voetbalafdeling. Meer dan 200 jeugdleden zijn gedurende deze 2 dagen actief geweest in een sfeervol toernooi in de Misse. Er werd soms 'heftig' maar zeer sportief gestreden om de eer en natuurlijk de eerste prijs.

Op vrijdagavond 4 januari gingen de jeugdleden van 10 t/m 12 jaar van de korfbal- en voetbalafdeling heerlijk Discozwemmen in de Molen Hey te schijndel. 56 jeugdleden hebben lekker liggen spetteren in het zwembad, gedanst op de muziek en genoten van de versnaperingen.

Zaterdag 5 januari gingen een 47 jeugdleden t/m 9 jaar van de korfbal- en voetbalafdeling naar het speelparadijs Monkey Town in Vught. Het was flink klimmen, ravotten en lekker genieten van de friet, het drinken en koud ijsje.

Hieronder volgen enkele sfeer foto's van deze activiteiten. Meer foto's zijn te vinden op facebookpagina's.

Wij vonden het fijn om al die kinderen te zien genieten van de leuke activiteiten. Graag willen wij iedereen bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt, met name stagiaires van het Elde Collega, coördinatoren korfbal en voetbal, (rij)ouders en de jeugdleiders.

Korfbalzken
Voetbalzaken
ActiviteitenCommissie

 

Terug naar het overzicht