•  

Kevin van Emmerik hoofdtrainer seizoen 2019/2020

Recentelijk kondigden wij aan dat Ben Hoek aan het eind van het seizoen 2018/2019 onze vereniging gaat verlaten. Inmiddels heeft de commissie Voetbalzaken een voordracht gedaan aan het bestuur voor de benoeming van een nieuwe hoofdtrainer.

Per 1 juli 2019 zal Kevin van Emmerik (30) aan de slag gaan als hoofdtrainer bij VV Den Dungen. Den Dungen kiest hiermee voor een man uit eigen gelederen. Kevin is namelijk geen onbekende bij de Dungense club waarvan hij al vanaf zijn zevende jaar lid is.
Toen hij op jonge leeftijd noodgedwongen zijn actieve carrière moest beëindigen, koos hij ervoor het trainersvak in te gaan. Hij werd in 2011 trainer/coach van Den Dungen 3, haalde zijn TC 3 en stroomde door naar Den Dungen 2, waar hij zes seizoenen op succesvolle wijze aan het roer stond. Bij aanvang van het seizoen 2018/2019 is Kevin gestart met de cursus TC 2 en vanuit zijn stage op dit moment werkzaam als assistent trainer/coach bij derde klasser RKDVC.

Spreekt voor zich dat zowel de komende als gaande man zich voorlopig richten op de vereniging waarbij zij hun verplichtingen hebben. Van zowel Ben als Kevin weten wij dat ze tot en met juni 2019 resp. VV Den Dungen en RKDVC met veel inzet en enthousiasme van dienst zullen zijn. We wensen hen veel succes in het resterend gedeelte van de competitie en bij het uitvoeren van de trainerstaken die hen in de toekomst worden toebedeeld.

Terug naar het overzicht