•

zo 7 apr: Den Dungen 1 - WSJ 1 (14 - 2)

Opnieuw monsterscore Den Dungen: 14-2
Den Dungen speelde twee keer in een week tegen het Tilburgse WSJ. In zijn totaliteit leverde dat een doelsaldo op van plus 22. Dat is wel erg veel in drie uur voetbal. Toch klopt het: 27 voor en 5 tegen!

Vooraf bestond geen twijfel over de winst van Den Dungen. De vraag was meer met hoeveel de bezoekers uit Tilburg aan de zegekar gebonden zouden worden.
Een andere meer voor de hand liggende vraag: Waar gaat dit over? Met een echte voetbalwedstrijd had dit duel- net als vorige week- niet veel te maken. WSJ hielp Den Dungen op weg met een eigen goal en scoorde zowel voor rust als daarna een keer tegen. De ruststand van 3-1 deed vermoeden dat de cijfers van vorige week (het werd toen 3-13 in Tilburg) niet gehaald zouden worden. Maar jawel hoor!

WSJ liet het in de tweede helft helemaal afweten. Zelfs jeugdspeler Bjorn de Kort wist niet wat hem overkwam. Hij genoot als invaller in de tweede helft alle vrijheid en mocht met een drietal mooie doelpunten zijn debuut in het eerste elftal opsieren. Samen met Jeffrey Sterks (3), Loek van Grinsven (2), Tom Schuurmans (2), Reinier Groenendaal (2) en Youri van Grinsven (1) zorgde hij ervoor dat er uiteindelijk ook dit keer een bizarre einduitslag te noteren viel: 14-2!

Den Dungen mag zich na het speelkwartier gaan richten op het serieuze werk. En daar is men zich gelukkig ook van bewust! Een gooi doen naar een plaats in de nacompetitie betekent dat er de komende weken winst geboekt moet worden tegen tegenstanders die er wel toe doen!