•  

Ophalen sponsorlijsten KWF actie

Beste jeugdleiders voetbal,

Vanaf vandaag kunnen jullie de sponsorlijsten voor de 24 uurs KWF actie ophalen bij het scretariaat. Deze graag uiterlijk zaterdag 11 mei ophalen zodat iedereen de lijsten op hetzelfde moment heeft.

Bedankt voor jullie medewerking!

------------------------------------------------------------------------

Aan: ouders van de jeugdleden van Sportclub Den Dungen

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli a.s. gaan de voetballers en korfballers 24 uur sporten voor het goede doel.  En wel voor KWF Kankerbestrijding. Ook vanuit Sportclub Den Dungen staan wij op tegen kanker en willen graag een (financieel) steentje bijdragen voor kankeronderzoek !

Niet alleen senioren, maar ook jeugdleden zullen zich in gaan zetten om het nodige sponsorgeld bij elkaar te krijgen. Onze jeugdleden zullen gedurende de ’24 uur’ een korte tijd –in wedstrijdvorm of anderszins- voetballen en korfballen. Uiteraard wil men daar graag voor ‘beloond’ worden in de vorm van een sponsorbijdrage!

De jeugdleiding zal voor de deelnemende jeugdleden als  aanspreekpunt gaan fungeren. Via de jeugdleiders worden ook de ‘sponsorlijsten’ uitgereikt. Hierop kunnen naam en bijdrage van de begunstigers worden ingevuld. Ook het inleveren van de sponsorlijst (met bijbehorend geldbedrag) geschiedt via de betreffende jeugdleider. Graag de lijst met het geld inleveren voor 25 mei.

Wij zijn ervan overtuigd dat de ouders van onze jeugdleden hun kinderen stimuleren tot deelname aan deze goede doelenactie en zich mede inzetten om een zo groot mogelijk geldbedrag bijeen te krijgen.  En dat is hard nodig! Nog altijd krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker! Ook mensen binnen onze sportvereniging overkomt het!

Uiteraard nodigen wij jullie ook van harte uit om te komen genieten van de prestaties van de sportende kinderen.  Zoals gewoonlijk zullen ze opgaan in hun sport! Dit keer niet alleen voor het eigen sportplezier, maar ook voor een belangrijk goed doel!
Het volledige programma zal via de website bekend gemaakt worden.

De initiatiefnemers vanuit voetbal- en korfbalafdeling gaan er in samenwerking met ‘Ons Clubhuis’ ongetwijfeld een succesvol 24 uurs-sportevenement  van maken op het sportpark Jacobskamp. Het bestuur van SC Den Dungen neemt de verantwoordelijkheid voor de veiligheid, communicatie en het financieel beheer op zich.

We zijn ervan overtuigd dat we ook op jullie medewerking mogen rekenen. Dank daarvoor!

Met vriendelijke groet,
Bestuur SC Den Dungen

 

Terug naar het overzicht