•  

Pupillenweekend 2019

Pupillenweekend 2019

Afgelopen weekend zijn we met een groep van 145 spelers en begeleiders op pupillenkamp geweest. Het weer was goed en we hadden er allemaal zin in.

Al direct bij het eerste spel ontstond er een gezonde concurrentiestrijd. Alle teams gingen voor de overwinning en de grote “supportersclub” wisseltrofee.

 

De teams werden tijdens het eerste spel gevormd door op zoek te gaan naar de juiste kleur, als het complete team de juiste kleur had gevonden kregen ze een telefoonnr. van de leider. Als dan vervolgens ook de leider gevonden is, mogen de teams zelf een naam kiezen uit 10 verschillende champions league teams.

Het thema dit jaar was FIFA20, een prachtig thema bedacht door onze spelleiding, waarbij ze door de diverse spelletjes goed te spelen een zo sterk mogelijk voetbalteam proberen te  verzamelen. En deze spelletjes werden niet gespeeld achter de computer, maar in de bossen en op het voetbalveld.

Als tweede spel werden er door het spelen van diverse teambuildings spelletjes zoveel mogelijk punten verzameld.

Toen het vervolgens donker was zijn de teams in de bossen op zoek gegaan naar “specs” van onze eigen selectieteams. 1, 2, en 3. Aangezien onze technische staf zijn spelers niet kwijt wil waren Brian, Jeroen, en Ben hoogstpersoonlijk als tikkers druk om te voorkomen dat de spelers werden weggekaapt.

Na een rustige nacht, waarbij iedereen netjes op tijd ging slapen, werden op zaterdagochtend door vijf groepen diverse spelletjes gespeeld, naast een echt voetbaltoernooi, mochten de teams met spelletjes als Voetbalgolf, Piramide schieten, behendigheid parcours en een echte voetbal Dartbord hun kwaliteiten tonen.

Door de spelleiding was er voor de andere vijf teams, met behulp van een hele boel punaises een prachtige speurtocht uitgezet.

Met behulp van een echt kompas, moesten de teams de weg zien te vinden in de bossen van Ommel. 

In de middag werden de rollen omgedraaid.

Om vijf uur stond er een heuse frietkar en na een heerlijke maaltijd, werden s ’avonds de finale wedstrijden van het voetbal gespeeld.

Nadat de winnaar van het voetbal bekent was hebben de mini’s, JO8 en JO9 fanatiek het spel  “Ren je Rot” gespeeld. Bij het beantwoorden van diverse moeilijke vragen werden veel goede antwoorden gegeven door naar het juiste vak te rennen. En dit allemaal voor punten van je eigen team.

De overige spelers speelde in de bossen het spel kwintet, waarbij ze moesten proberen 5 dezelfde onderdelen te verzamelen.

Om 21.30 uur zaten we met z’n alle klaar voor het altijd hilarische leider spel, Na diverse vragen en opdrachten viel er telkens 1 leider af, dit gebeurde tot hilariteit van alle pupillen door het laten vallen van een bakje tomatensoep, erwtensoep, hagelslag, eieren en nog enkele andere substanties. Uiteindelijk bleek Martijn Schalk de eindoverwinnaar.

Hierna gingen de  JO10 t/m JO13 pupillen de bossen in om zoveel mogelijk goudklompjes te verzamelen voor het FIFA20 elftal.

 

Op de zondag eerst nog even de bossen in voor het spelletjes levend stratego. Vervolgens de inmiddels traditionele grote zeskamp, Met spelletjes als Stormbaan, Raak de iconen, Nat Pak, In de Kruising, Zeepbowlen en in de Roos werden de laatste punten verdeeld. Tussen de middag werden we nog verrast door onze kantine beheerders Daniella en Iwan die voor iedereen een heerlijke gehaktbal kwamen brengen, hiermee hadden we weer voldoende energie om s ‘middag nog 1x te knallen.

En na een sportieve strijd was de grote winnaar van Pupillenweekend 2019 het team van:

 

Real Madrid

Roemer, Dirk, Tijmen, Pim, Keano, Pieter, Niels, Dax, Teun en de leiders Levi en Henrie nogmaals proficiat.

 

Sponsoren

Langs deze weg willen wij alle bedrijven, personen en zeker ook de supporters van onze eigen supportersclub hartelijk dank zeggen. Zonder jullie financiële bijdrage was het onmogelijk een dergelijk uniek en mooi evenement als het pupillenweekend te organiseren.

Daarnaast hebben we dit jaar voor het eerst een loterij georganiseerd, en doordat vele bezoekers hieraan meededen hebben we een mooi bedrag kunnen ophalen voor het kamp van volgend jaar. 

 

BEDANKT we hebben een fantastisch pupillenkamp gehad

 

Daarnaast een woord van dank aan onze discojockey van dit jaar Stef vd Westelaken die er met prachtige muziek en lichtshow een fantastisch feest van wist te maken. En wat kunnen ze dansen onze pupillen.

 

Kamp 2020

Ook volgend jaar gaan we weer naar groepsaccommodatie “Ons Thuis” in Ommel en wel in het weekend van vrijdag 26 juni tot en met zondag 28 juni. Iets later dan je van ons gewend bent. Dus schrijf het vast in je agenda.

 

Gevonden voorwerpen

Op de voetbalclub staan nog enkele gevonden voorwerpen, indien je iets kwijt bent is dit donderdag 13 juni tussen 19.00 uur en 20.00 uur af te halen.

 

Foto’s kamp

De vele foto’s die gemaakt zijn zullen op onze facebook pagina geplaatst worden.

 

NOGMAALS IEDEREEN BEDANKT !!!

 

COMMISSIE PUPILLENWEEKEND 2019

Terug naar het overzicht