•  

Den Dungen 1 op weg naar promotie….?

Zondag 16 juni a.s. om 14.30 uur is de aftrap van het laatste nacompetitieduel 2018/2019 tussen Den Dungen en Vlijmense Boys. Inzet is een plaats in de derde klasse. We zijn voor deze finalewedstrijd te gast bij Wilhelmina in Den Bosch en dat waarderen we zeer.
Van belang is dat we ons realiseren dat op het (vernieuwde) sportpark De Saren dezelfde regels gelden als bij ons in Den Dungen:

  • positief gedrag langs de lijn
  • alcohol alleen in de kantine
  • verbod op gebruik van vuurwerk.

We vertrouwen erop dat we de gastheer niet tot last zijn en met zijn allen in een gezellige ambiance gaan genieten van een spannende en sportieve wedstrijd!
In goed onderling overleg met onze tegenstander uit Vlijmen is besloten dat er entree geheven wordt en een loterij (fruitmand en latje trappen) gehouden wordt.

De mannen van Den Dungen 1 hebben het tot dusver prima gedaan in de nacompetitie. De onderlinge saamhorigheid is groot, de vorm en het zelfvertrouwen zijn aanwezig. Uitgaand van de eigen kwaliteiten en met de steun van onze supportersschare rekenen we op een goede afloop.

Mocht de promotie behaald worden, dan volgt er direct bij terugkeer in Den Dungen een huldiging van spelers en begeleiders. In aanwezigheid van supporters en clubleden gaan we dan een feestelijk tintje geven aan een mooie prestatie.
Voetballers en begeleiders: er rust een schone taak op jullie schouders! Zet ‘m op! Veel succes en iedereen alvast veel plezier toegewenst!

Terug naar het overzicht