•  

'Sponsor stelt zich voor '; ditmaal Will & Rianne Janssen van Jumbo Janssen

Sinds 2012 runnen wij de Jumbo aan het Maaskantje te Den Dungen. Wij wonen in het mooie Boekel met onze 4 kinderen. Sinds onze start in 2012 hebben we altijd goede contacten gehad met Sportclub Den Dungen. Voor dat we goed en wel in Den Dungen waren begonnen werden we door een klant aangesproken of het niet mogelijk was om een voetbalplaatjes actie met Sportclub Den Dungen te organiseren. Zij had goed in de gaten dat er met een zelfstandig ondernemer meer mogelijk is dan met een filiaalbedrijf, wat de Jumbo aan het Maaskantje tot 2012 was.
Na enkele gesprekken met Michiel Kaarsgaren hebben we in 2014 de voetbalplaatjesactie georganiseerd. Het werd een groot succes, vele mensen in Den Dungen gingen fanatiek aan het sparen en hadden snel hun plaatjes bij elkaar. We hadden de smaak te pakken wat in 2017 resulteerde in een spaaractie voor allerlei artikelen waar de naam van de bewuste speler of speelster werd opgedrukt, ook dit was weer een hele succesvolle actie.
Ondertussen zijn we sinds drie jaar de trotse hoofdsponsor van het jaarlijkse jeugdtoernooi, wat in mei/juni plaatsvindt. Met name de prijsuitreiking vind ik altijd leuk om te doen, want van al die blije gezichten krijg ik altijd veel energie!
Wij vinden het belangrijk om als onderneming een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van een dorp als Den Dungen. Dit doen wij door allerlei activiteiten te ondersteunen. 
Onlangs hebben we het sponsorcontract met Sportclub Den Dungen voor 3 jaar verlengd, waardoor ze de komende jaren weer op onze steun kunnen rekenen. 
Tot slot wil ik mijn waardering uitspreken voor de vele vrijwilligers die altijd maar weer klaarstaan om alle activiteiten bij Sportclub Den Dungen in goede banen te leiden. In de loop der jaren hebben wij met verschillende mensen te maken gehad, welke zeer betrokken en enthousiast zijn en zich belangeloos inspannen voor de club.
Wij hopen nog vele jaren iets voor Sportclub Den Dungen te kunnen betekenen!
 
Met sportieve groet,
 
Will & Rianne Janssen
Jumbo Janssen Den Dungen

Terug naar het overzicht