•  

Jeugdactiviteiten Zaalvoetbal, Discozwemmen en KidsPlaza waren super!.

De weken tussen kerstmis en nieuwjaar ligt het voetballen en korfballen 'stil' maar dat betekende niet dat we stil hebben gezeten. De ActiviteitenCommissie ism voetbalzaken en korfbalzaken hadden diverse activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Het was flink aanpoten maar het was ontzettend leuk om al die jeugdleden bezig te zien.

Het begon op vrijdag 27 en zaterdag 28 december met een zaalvoetbaltoernooi voor alle jeugdleden van onze voetbalafdeling. Meer dan 150 jeugdleden zijn gedurende deze 2 dagen actief geweest in een sfeervol toernooi in de Misse. Er werd soms 'heftig' maar zeer sportief gestreden om de eer en natuurlijk de eerste prijs.

Op vrijdagavond 3 januari gingen de jeugdleden van 10 t/m 12 jaar van de korfbal- en voetbalafdeling heerlijk Discozwemmen in de Molen Hey te schijndel. Nou zwemmen, het was ook schuim happen tijdens de schuimparty. 79 jeugdleden hebben lekker liggen spetteren in het zwembad, gedanst op de muziek en genoten van de versnaperingen.

Zaterdag 4 januari gingen een 39 jeugdleden t/m 9 jaar van de korfbal- en voetbalafdeling naar het speelparadijs KidsPlaze. Het was flink klimmen, ravotten en lekker genieten van de friet, het drinken en koud ijsje.

Hieronder volgen enkele sfeer foto's van deze activiteiten.

Wij vonden het fijn om al die kinderen te zien genieten van de leuke activiteiten. Graag willen wij iedereen bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt met name de rijouders, coördinatoren korfbal en voetbal en de jeugdleiders.

 

Korfbalzaken
Voetbalzaken
ActiviteitenCommissie

Terug naar het overzicht