•  

Pupil van de Week: Daan vond het een bijzondere ervaring

Hallo allemaal,

Eindelijk is het dan zover, zondag 26 januari 2020 is een feit. Daan de Hart is Pupil van de Week bij voetbalclub Den Dungen. Enkele teamgenootjes en vrienden zijn hem voorgegaan. Hij zag hoe leuk dat was doordat hij zelf kwam kijken hoe het zijn maatjes verging met het zijn van Pupil van de week. Wel was hij zenuwachtig en wat gespannen, het zijn immers toch echt ‘de grote jongens’.

Bij aankomst wordt hij ontvangen in de bestuurskamer, er wordt gezellig gekletst maar nu zag hij hoe officieel het er bij ‘de grote’ aan toe gaat. Hij werd wat stil en het gebeuren maakte grote indruk op hem. Hij krijgt een mooie trui van de club met Pupil van de Week erop. Ook een bal van de club gesigneerd door het team neemt hij graag in ontvangst.

Maar eindelijk is het dan zover, hij mag meedoen met de warming-up. Hij schopt de bal over en weer en ook de keeper mag hij mee opwarmen met zijn schot. Dan nog even van het veld waarna dan de muziek klinkt en hij naast de scheids, tussen de vlaggenzwaaiers door, mee het veld op loopt. Hij mag het muntje opgooien en natuurlijk scoren in het doel van de tegenstander.

Dan de wedstrijd bekijken vanaf de bank. Wat een mooie wedstrijd en hij is dan ook erg blij dat Den Dungen met 2-0 wint van Handel. Na de wedstrijd krijgt hij nog frietjes met een kroket. Kortom eigenlijk is het gewoon een feestdag! Wat is hij verwend en wat heeft hij genoten. En hoe eindigde deze dag? Daan viel ’s avonds met zijn nieuwe bal in zijn armen in slaap. Deze dag werd letterlijk gekoesterd!

Daan hoopt dan ook dat er nog velen Pupillen van de Week mogen volgen zodat vele kinderen zo’n speciale middag mee kunnen maken! Wij willen de club dan ook zeker bedanken voor deze bijzondere ervaring die hem altijd bij zal blijven!

Ouders van Daan de Hart en uiteraard Daan zelf

 

Terug naar het overzicht