•

zo 1 mrt: Den Dungen 1 - Excellent 1 (0 - 2)

Den Dungen ontving Excellent en werd verrast door de ploeg uit Oploo. De ruststand was tevens de eindstand: 0-2.

Den Dungen had veel balbezit, maar wist zich amper kansen te scheppen. Excellent beperkte zich voornamelijk tot verdedigen en loerde op tegenaanvallen via de snelle aanvallers. Na een kwartier leverde dat resultaat op. Spits Frans Kuppers liep door het centrum en legde aan voor 0-1. Den Dungen blijft daarna het meest aan de bal, maar weet niet al te vaak door te dringen in het zestienmetergebied. Als Excellent kort voor rust weer eens een tegenstoot plaatst, is het opnieuw raak. De Dungense verdediging wordt op snelheid geklopt door Roel Verberk. Het rendement voor Excellent is hoog: twee kansen, twee goals: 0-2.

Na rust pakt Den Dungen de zaken anders aan. Er wordt meer over de vleugels gespeeld en dat levert ook meteen kansen op. In de afronding zijn de Dungenaren echter niet gelukkig en hebben pech dat Michel de Haas de paal raakt. Daarna kwamen er van dichtbij nog enkele kansen voor Den Dungen, maar toen de aansluitingstreffer te lang uitbleef, voelde Excellent dat er een mooi resultaat te halen viel. Door gegroepeerd en gedisciplineerd te blijven spelen, wisten de Oplonaren de zege over de eindstreep te trekken. Hiermee nestelen beide ploegen zich in de subtop.