•  

Pupillenkamp 2020 en Korfbalkamp 2020 afgelast

Pupillenweekend 2020

 

Beste voetbalvrienden, 

Al 27 jaar sluiten we voor onze pupillen en begeleiders het seizoen af met een pupillenweekend. Een fantastisch evenement waar door pupillen, leiding en organisatie ieder jaar reikhalzend naar uit wordt gekeken.

Bij SC Den Dungen staat Veiligheid en gezondheid bij de organisatie van een dergelijk weekend echter op nummer één, er mag dan ook geen enkel risico zijn voor deelnemers, begeleiders en ouders.

Door adviezen van Overheid, RIVM en andere deskundigen kunnen wij dit jaar helaas niet anders dan concluderen dat, in verband met de coronacrisis, het op geen enkele manier  mogelijk is om een pupillenweekend op een verantwoordelijke wijze te organiseren. 

Helaas voor het eerst in 28 jaar zal het seizoen dus niet worden afgesloten met een pupillenweekend. Wel kunnen we alvast mededelen dat we in het volgende seizoen, als de gehele corona-crisis hopelijk achter ons ligt, dit fantastische evenement weer gaan organiseren. De accommodatie is inmiddels vastgelegd. 

Met een verdrietige groet,

COMMISSIE PUPILLENWEEKEND 2020

 

Korfbalkamp 2020

Beste korfbalsters,

Net zoals het pupillenkamp bij het voetbal zijn we genoodzaakt om ook het korfbalkamp van 2020 af te blazen. Het is niet verantwoord om dit in de huidige situatie van Corona te organiseren.

We vinden het erg jammer, maar zullen volgend jaar zeker een nieuw supergezellig korfbalkamp gaan organiseren als we dat tegen die tijd wel op een verantwoorde manier kunnen doen! Hopelijk zien we jullie daar in 2021!

Groetjes,

Commissie korfbalkamp 2020

Terug naar het overzicht