•  

VOORLOPIGE INDELING JEUGDTEAMS VOETBAL SEIZOEN 2020/2021

VOORLOPIGE INDELING JEUGDTEAMS SEIZOEN 2020/2021

Voor komend seizoen (2020-2021) hebben we de indeling van de teams gemaakt.

Bij het indelen van spelers en speelsters zijn de jeugdcoördinatoren, technische commissie, trainers en leiders zorgvuldig te werk gegaan. Uitgangspunten vormen onder andere het binnen de voetbalafdeling vastgestelde selectiebeleid, de leeftijd van de spelers, het aantal teams en het aantal spelers per team. We zijn ervan overtuigd dat tijdens de komende competitie onze spelers en speelsters samen met hun trainers en begeleiders weer veel plezier gaan beleven aan de voetbalsport en verwachten/hopen dat de maatregelen omtrent Corona steeds verder afgebouwd worden zodat er komend seizoen weer volop gevoetbald kan worden.

Gedurende de komende weken zal onderstaande indeling compleet gemaakt worden door aan de teams in de onderbouw en overige vacatures nog trainers en begeleiders toe te voegen.

Mocht onverhoopt een naam onjuist vermeld zijn of ontbreken, neemt u dan gerust –bij voorkeur per e-mail- contact op met de coördinatoren van de betreffende leeftijdscategorie, die samen met de trainers en leiders de belangen van onze spelers behartigt.

Bovenbouw JO19+J&MO17+JO15+JO14+J&MO13 Coördinator Rien Kerkhof (06-53768439 / rienkerkhof@scdendungen.nl)

Onderbouw JO12, JO11, JO10, JO9, JO8 + Mini Coördinator Paul Schouten (06-52401873 / paul@scdendungen.nl)

 

BOVENBOUW 

Indeling JO19 seizoen 2020/2021

JO19-1

Evan van de Doelen, Rowan van de Doelen, Sven Eijkemans, Rick van Gestel, Vincent Jennen, Jasper Mol, Dylan Nijholt, Brent van Nisselrooij, Jasper op ten Noort, Mathijs van Oers, Silas Postma, Noud van Santvoort, Martijn Schalk en Senna van Zoggel.

Leiders/trainers: Stijn Smits, Bob van der Veen.

JO19-2

Thomas van de Aa, Mees Coppens, Sam van de Dobbelsteen, Mika van de Donk, Willem van Doorn, Jens de Goey, Milan van Hamond, Jort Krijnen, Chris Legierse, Tim van Lijsdonk, Koen Plieger, Devi Sleutjes, Pim Voets en Stef van de Westelaken.

Leiders/trainers: Vacature.

JO19-3

Joep de Beer, Job Deuster, Bram Hein, Diego Hendrikx, Luuk Jennissen, Stefan Meulenbroek, Ko van Pinxteren, Joey van de Sanden, Joey van Schijndel, Stijn van Schijndel, Devin van der Schoot, Mark Schuurmans, Daan Smits, Mike Smits, Salah Ugaas Akubar en Romy van Vught.  

Leiders/trainers: Marcel Kuijs, Frank van Lijsdonk, Werner van Vught

 

Indeling JO17 seizoen 2020/2021

JO17-1

Djanal van de Aa, Max van Alebeek, Joep Beerens, Teun Donders, Dries de Goede, Raf de Goey, Bram van Grinsven, Lieuwe Hoogeveen, Mathijs Houtman, Thom van Iperen, Levi de Kort, Enrique Oude Ophuis, Sven van der Steen, Marijn Vos en Femke van Vught.

Leiders/trainers: Dari Vesters, Jari van Leeuwen, Brian van der Steen, Erik Schuurmans

 

Indeling MO17-1 seizoen 2020/2021

MO17-1

Jara v Alebeek, Cathelijn Crijns, Lynn van Dijk, Maudi van de Doelen, Ilse Jennissen, Senna van de Laan, Inge de Laat, Isa Schakenraad, Suus Smits, Kirsten van der Steen, Romy v Uden en Naomi Willems

Leiders/trainers: Kim Versantvoort, Peer van Dijk, Pierre Schakenraad

 

Indeling JO15 seizoen 2020/2021

JO15-1

 Ali Mohamed Ali, Kriek van den Broek, Tom van de Dobbelsteen, Wout van den Dungen, Willem van de Heijden, Dirk van de Heijden, Ruud van de Heijden, Nik Krijnen, Thomas Mol, Rens van Oers, Lorenza Oude Ophuis, Roemer Postma, Daan Schouten, Willem van de Steen en Dirk van Uden.

Leiders/trainers: Bjorn de Kort, Jurre Vesters, Melvin Vissers, John vd Dungen

JO15-2

Jens van Bremen, Teun Bruijsten, Timo van Giersbergen, Bo Groenendaal, Freek van Iersel, Gijs de Koning, Lucas Kuys, Randie de Laat, Sem van Opdorp, Devin Persoons, Jur Pijnenburg, Niklas Pons en Jens de Vlugt.

Leiders/trainers: Ramon van Giersbergen, Pieter Bax, Wijnand van Iersel

 

Indeling JO14 seizoen 2020/2021

JO14-1

Pim van de Berk, Noah Chana, Pim van de Dobbelsteen, Jack Franje, Cis Groenendaal, Pim Hellings, Daan Leijten, Joris Levens, Peer Praagman, Giedo Smits, Niels van de Veerdonk, Jorn van de Ven, Tim Vissers en Jurre Willems.

Leiders/trainers: Martijn Crijns + Vacature

 

Indeling JO13 seizoen 2020/2021

JO13-1

Abdullahi Abdiyizaaf, Ali Alsali, Kas van Calker, Daan van Gelder, Daan Goossens, Ties Heiligers, Morris van Nistelrooij, Alexander Ondersteijn, Jesse van Opdorp, Kay van Opdorp, Ravi Riksen, Tijmen Schouten, Teun van der Steen, Jan Traczyk en Mees Voets.  

Leiders/trainers: Teun van Boxtel, Levi de Kort, Willie van Hout, Iwan van der Steen.

JO13-2

Wessel van de Bend, Gijs van de Burgt, David Harutjunjan, Thijmen van Havelmonde, Gib Houtman, Pim Kapteijns, Lucas Kuijs, Thom Leijten, Maarten Levens, Jay Lips, Abel Ran, Nick Smitsmans, Juma Spaas, Justin Spierings en Wiebe Willems.

Leiders/trainers: Antoine Hanegraaf, Joris Hanegraaf, Maikel Hanegraaf

 

Indeling MO13 seizoen 2020/2021

MO13-1

Luna Almeida van den Dungen,Jill v Ballekom, Irene van den Dungen, Roos Goossens, Anouk van Grinsven, Maud van Hal, Madelief Houtman, Sarah Lynn Innerkofler, Mette Jambor, Mette Jansen, Puk Kapteijns, Robin de Laat, Noa Segers en Isa van der Steen.

Leiders/trainers: Romy van Vught, Brian van der Steen, Mark van Hal, Margriet Sander, Paulien Kapteijns

 

ONDERBOUW

Indeling JO12 seizoen 2020/2021

JO12-1

Terry Abbey, Keano Adelaars, Noah van Giersbergen, Daan de Hart, Sam Hendriks, Tim Krijnen, Luuk Ondersteijn, Dave Persoons, Sven Rovers en Vince Smith.

 

Indeling JO11 seizoen 2020/2021

JO11-1

Louka Donders, Mart van den Dungen, Stan van Gemert, Quinn van Herpen, Lars Hornman, Jesser Keurentjes Oosterling, Jens Klerkx, Sam Panis, Mees Vissers, Pieter Werner en Niels van de Westelaken.

JO11-2

Sander Altorf, Ries van Boxtel, Guido Halmans, Jens Hendriks, Henri van Herwaarden, Cas Hoevenaars, Marc Roeling, Hayden Spierings, Ties Toelen, Ties van Wanrooij en Lucas van de Westelaken.

 

Indeling JO10 seizoen 2020/2021

JO10-1

Sven van der Aa, Jack Blijenberg, Bram Kuijs, Lucca van Luxemburg, Finn van der Sangen, Guus van der Steen, Thuur Sterks, Jake Vorstenbosch en Nick van Vught.

JO10-2

Finn van Gelder, Dax Groenendaal, Brett van Herpen, Kjeld Jambor, Jelmer van Lier, Jens Maas, Mohammed Maghlaj, Mayson Spierings en Maud Vissers.

 

Indeling JO9 seizoen 2020/2021

JO9-1

Quint Dams, Bram van der Donk, Thomas Elzer, Luka Jennen, Tom Kamphuis, Justin van de Linden en Teun van Wanrooij.

JO9-2

Ryan Adelaars, Rens van Gemert, Ruben Kapteijns, Vince Otter, Joris Roeling, Rens van de Ven en Maick Vorstenbosch.

 

Indeling JO8 seizoen 2020/2021

JO8

Fabian den Boer, Lynn van Breughel, Charlie van den Heuvel, Lisse van der Horst, Tim Jansen, Bindi Kastelijn, Mick Manders en Vigo Meulensteen,

 

Indeling Mini-pupillen seizoen 2020/2021

Mini-pupillen

Jens van der Donk, Raf van Hemmen, Boet Jansen, Jazz van Kasteren, Boaz van der Sangen, Mees van der Steen, Luc Verheijen en Siem Vissers.

Terug naar het overzicht