•  

Rabo ClubSupport; Stem je dit jaar ook op ons?

Je kunt bij de donatie actie van de Rabobank stemmen vanaf maandag 5 oktober t/m zondag 25 oktober.
 
Wij zijn te vinden onder Sportclub Den Dungen. Ook de Supportersclub neemt onder eigen naam deel aan deze actie. Daar kun je ook op stemmen.
 
Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe hoger het bedrag wordt dat wij ontvangen van de Rabobank.
 
Stemmen verloopt dit jaar anders dan je gewend bent. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op jouw favoriete club. Je ontvangt dit jaar van de Rabobank dan ook geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop 'Zelf regelen' en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.
 
Vertel het gerust door aan je partner, ouders, opa’s, oma’s, familie, vrienden, buren, kennissen,….
 
Wij hopen dat we mogen rekenen op jullie stemmen!!!
 

Wat is de Rabo ClubSupport?
De Rabo Clubsupport is actie van de Rabobank waarbij de lokale vestiging Hart van de Meijerij een bedrag beschikbaar stelt voor verenigingen en stichtingen uit hun regio. De leden van Rabobank Hart van De Meierij kunnen via stemmen bepalen hoe hoog de donatie voor deelnemende verenigingen en stichtingen uitvalt.

Help je mee om een mooie donatie voor onze sportclub te scoren?
Net zoals voorgaande jaren neemt Sportclub Den Dungen deel aan de Rabo Clubsupport. Het bestedingsdoel voor dit jaar is:

Organisatie van een geheel verzorgd voetbaltoernooi voor mensen met een beperking. Extra en vervanging speel / les materialen om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met voetbal en korfbal.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de Rabobank kunnen van maandag 5 oktober t/m zondag 25 oktober 2020 stemmen.  Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Dus je kunt 2 stemmen uitbrengen op onze sportclub en daarnaast nog 2 stemmen op de supportersclub.

Hoe kan ik stemmen?
Door in te loggen in de app of op de website van Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Mag ik ook stemmen als ik geen klant ben bij de Rabobank?
Nee, dat kan niet. Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank.

Waarom mag je alleen als je lid bent van de Rabobank stemmen op een club?
Als coöperatie geeft Rabobank jaarlijks een deel van de winst terug aan de maatschappij. Door lid te worden, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven zij ondersteunen.

Ik sta bij een andere lokale bank ingeschreven dan mijn. Mag ik dan op mijn club stemmen?
Nee, helaas niet. Leden mogen alleen op clubs van hun eigen lokale bank stemmen.

Waarom heb ik geen stemcode ontvangen?
Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app of als je ingelogd bent op de website van Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig. Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober 2020.

 

Terug naar het overzicht