•  

2020 Een jaar om niet snel meer te vergeten!

Wie had kunnen bedenken dat het jaar 2020 zo’n wending zou nemen. We werden geconfronteerd met het Covid-19 virus wat een grote impact heeft gehad op onze economie, samenleving, sociale en sportieve activiteiten. Een groot gedeelte van het jaar hebben onze voetballers en korfbalsters hun sport maar beperkt kunnen uitoefenen. In maart werden de competities plotseling stilgelegd en kwam er ook een einde aan het trainen. Gelukkig kon er vanaf begin mei weer volop getraind worden voor de jongeren tot 18 jaar en voor de senioren met inachtneming van de 1,5 meter regel. Na de zomervakanties kon de competitie weer opgestart worden; eerst met publiek op 1,5 meter en daarna zonder publiek. Helaas werd de competitie medio oktober wederom stilgelegd en mocht alleen de jeugd onder de 18 nog trainen. Als Sportclub Den Dungen hebben we er alles aan gedaan om onze jeugd naast het trainen ook op de zaterdagen een actief programma te bieden. Ook met onze selecties van de afdeling voetbal en korfbal is er -met inachtneming van de coronaregels- doorgetraind.
Maar helaas konden er geen (competitie)wedstrijden meer worden gespeeld. Toch overheerst het gevoel de binding met leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren (ook in deze moeilijke tijd bleef men ons trouw!) te hebben behouden.
 
Maar er is een lichtpuntje aan de horizon. In januari wordt gestart met vaccinatie. Ondanks dat het nog maanden kan duren voordat iedereen gevaccineerd is hopen we dat onze leden in de eerste helft van 2021 hun favoriete sport weer kunnen uitoefenen en dat we onze bezoekers weer gastvrij mogen ontvangen op ons sportpark.Tot die tijd: blijf nog steeds voorzichtig en hanteer de maatregelen want gezondheid staat voorop.
 
De nieuwjaarsreceptie die we traditioneel houden op eerste zondag van het jaar zal dit jaar niet door gaan.
 
Wij willen iedereen bedanken die in 2020 op welke wijze dan ook een bijdrage geleverd heeft aan onze club een GEZELLIGE JAARWISSELING en een GEZOND EN SPORTIEF 2021 toewensen.
We zien ernaar uit om jullie in goede gezondheid te ontmoeten op het sportpark om samen te genieten van mooie prestaties van onze voetbal- en korfbalteams.

Terug naar het overzicht