•  

25 jaar lidmaatschap korfbal - Hannie vd Pol

Als je als vereniging zeer trouwe leden hebt, dan mag je daar trots op zijn en er op gepaste wijze aandacht aan schenken. Het is een goede gewoonte zo direct in het nieuwe jaar clubleden te eren en te huldigen tijdens de nieuwjaarsreceptie. Gezellig bij elkaar komen en de jubilaris in een overvol clubhuis even in het middelpunt zetten, lukt begin 2021 vanwege corona echter niet. Dit keer dus een huldiging ‘in aangepaste vorm’, maar niet minder gemeend.

Hannie vd Pol

Vanaf 1995 is Hannie lid bij Flash, daarvoor heeft ze jaren lang in Schijndel gekorfbald. Naast haar grote betrokkenheid bij het korfballen heeft Hannie zich op meerdere fronten ook verdienstelijk gemaakt bij Flash (en later bij SC Den Dungen). Zo heeft ze jaren lang het beheer van ons Home gedaan en zorgde er voor dat Flash een mooi centje overhield uit de kantineopbrengsten. Daarnaast is ze in 1995 meteen toegetreden tot de Activiteiten Commissie. Ze is dan ook maar liefst 21 keer mee op kamp geweest. Ook bij andere activiteiten is Hannie altijd actief geweest zoals  de plantenactie, grote clubactie, vele jeugdactiviteiten zoals speurtochten, vossenjachten, openings- en sluitingstoernooien. Ze was een onmisbare kracht hierbij.

Hannie stond altijd klaar als er een beroep op haar werd gedaan, op één ding na. Dat weet ook iedereen en dat is fluiten. Dat deed ze écht niet.

Na de fusie met SC Den Dungen is ze gestopt als lid van de AC maar heeft nog bij diverse activiteiten geholpen. Ook draait ze mee in de doordeweekse beheerdiensten op het sportpark.

Graag zou ze het seizoen 2020-2021 nog spelend afsluiten bij de recreanten en dan na 25 jaar actief gespeeld te hebben het bijltje erbij neergooien. Helaas gooit momenteel het covid virus roet in het eten. Hopelijk gaat dit tweede helft veld in 2021 nog lukken zodat Hannie toch nog een paar wedstrijden kan spelen.

En dan wordt het tijd om nog meer om samen te gaan genieten van de 3 kinderen en de 3 (bijna 4 ) kleinkinderen.

 

Terug naar het overzicht